Ryanair FR4048 (RYR4048)

18. maj 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 1 månader sedan (17 min tidig).
->
1h 6m
713km / 440mi
ARN
Stockholm
TERMINAL: 5
GRIND: C39
  18 maj 00:42 EEST
18 May 00:35
17. maj 21:42 UTC
7 min sen
18 May 00:48 CEST
18 May 01:05
17. maj 22:48 UTC
17 min tidig
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
4D226B
KONFIGURATION AV SÄTET
189 platser
189 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
feb 2016
8 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
3x per vecka
Ons, Tors, Lör
DIREKT AVSTÅND
713km  443mi
FAKTISKT AVSTÅND
748km  464mi
+4%
FLYGTID
1 hours 25 min
FLYGNINGAR / VECKA
21 Flygningar
PUNKTLIGHET
1 Flygningar/vecka Försenad
96% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
109 platser/Flyg
9,712 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
89kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
22. jun
I Tid
FR4048
VNO -> ARN
20. jun
Landade
FR4048
VNO -> ARN
16. jun
Landade
FR4048
VNO -> ARN
15. jun
Landade
FR4048
VNO -> ARN
13. jun
Landade
FR4048
VNO -> ARN

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

FLYGKALENDER

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
21. jun
Landade
FR8137
IBZ -> BCN
21. jun
Landade
FR7827
VLC -> PMI
20. jun
Landade
FR5224
LPL -> SNN
20. jun
Landade
FR449
LPL -> DUB
20. jun
Landade
FR2088
ORK -> MAN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.