Ryanair FR1718 (RYR1718)

11. jun 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 1 månader sedan (26 min sen).
->
2h 3m
1,464km / 903mi
(Direct: 1,406km, +3%)
VLC
Valencia
TERMINAL: 1
GRIND: 7
  11 jun 11:52 CEST
11 Jun 11:10
09:52 UTC
42 min sen
11 Jun 13:56 CEST
11 Jun 13:30
11:56 UTC
26 min sen
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
4CA25B
KONFIGURATION AV SÄTET
189 platser
189 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
feb 2005
19 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
6x per vecka
Sön, Mån, Ons, Tors, Fre, Lör
DIREKT AVSTÅND
1,406km  873mi
FAKTISKT AVSTÅND
1,531km  951mi
+8%
FLYGTID
2 hours 20 min
FLYGNINGAR / VECKA
16 Flygningar
PUNKTLIGHET
5 Flygningar/vecka Försenad
70% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
189 platser/Flyg
13,274 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
348kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
16. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC
15. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC
14. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC
13. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC
12. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

FLYGKALENDER

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
17. jul
Landade
FR4242
VIT -> AGP
17. jul
Landade
FR6361
PMI -> BCN
17. jul
Landade
FR8140
IBZ -> BCN
17. jul
Avbokad
FR9317
HEL -> WMI
17. jul
Landade
FR2643
RIX -> STN

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.