KLM Royal Dutch Airlines KL861 (KLM861)

22. jun 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 27 dagar sedan (2 min tidig).
AMS
Amsterdam
GRIND: E5
->
12h 37m
17,480km / 10,790mi
(Direct: 9,329km, +46%)
NRT
Tokyo
TERMINAL: 1
GRIND: 16
  22 jun 13:55 CEST
22 Jun 13:20
11:55 UTC
35 min sen
23 Jun 09:32 JST
23 Jun 09:35
00:32 UTC
2 min tidig
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
KL / KLM
LAND
Netherlands
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
485345
KONFIGURATION AV SÄTET
294 platser
30 Företag 48 Miljö+ 216 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
aug 2017
6 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
dagligen
Sön, Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör
DIREKT AVSTÅND
9,329km  5,798mi
FAKTISKT AVSTÅND
11,283km  7,012mi
+20%
FLYGTID
13 hours 21 min
FLYGNINGAR / VECKA
6 Flygningar
PUNKTLIGHET
2 Flygningar/vecka Försenad
61% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
296 platser/Flyg
7,710 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
1,516kg
Miljö+
1,712kg
Företag
3,512kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
19. jul
Landade
KL861
AMS -> NRT
18. jul
Landade
KL861
AMS -> NRT
17. jul
Landade
KL861
AMS -> NRT
16. jul
Landade
KL861
AMS -> NRT
15. jul
Landade
KL861
AMS -> NRT

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

KODANDELAR

Denna flygning utförs av KLM Royal Dutch Airlines med flygnummer KL861. Biljetter säljs även som:

FLYGKALENDER

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
20. jul
Avbokad
KL423
DMM -> AMS
20. jul
Landade
KL872
DEL -> AMS
20. jul
Landade
KL428
DXB -> AMS
20. jul
Landade
KL878
BOM -> AMS
20. jul
Landade
KL836
SIN -> AMS

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.