JetBlue Airways B61189 (JBU1189)

18. maj 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 2 månader sedan (43 min tidig).
JFK
New York
TERMINAL: 5
GRIND: 17
->
5h 19m
3,932km / 2,427mi
SAN
San Diego
TERMINAL: 2
GRIND: 33
  18 maj 16:11 EDT
18 May 15:59
20:11 UTC
12 min sen
18 maj 18:31 PDT
18 May 19:15
19. maj 01:31 UTC
43 min tidig
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
B6 / JBU
LAND
United States
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
AD9AC9
KONFIGURATION AV SÄTET
159 platser
16 Företag 143 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
jan 2017
7 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
6x per vecka
Sön, Mån, Tis, Ons, Tors, Fre
DIREKT AVSTÅND
3,932km  2,443mi
FAKTISKT AVSTÅND
4,043km  2,512mi
+2%
FLYGTID
5 hours 59 min
FLYGNINGAR / VECKA
46 Flygningar
PUNKTLIGHET
12 Flygningar/vecka Försenad
73% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
177 platser/Flyg
34,772 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
575kg
Miljö+
711kg
Företag
1,626kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
22. jul
Landade
B61189
JFK -> SAN
21. jul
Landade
B61189
JFK -> SAN
20. jul
Landade
B61189
JFK -> SAN
19. jul
Landade
B61189
JFK -> SAN
18. jul
Landade
B61189
JFK -> SAN

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

KODANDELAR

Denna flygning utförs av JetBlue Airways med flygnummer B61189. Biljetter säljs även som:

FLYGKALENDER

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
22. jul
Landade
B62523
DCA -> MCO
22. jul
Landade
B6711
JFK -> LAS
22. jul
Landade
B62501
FLL -> LAX
22. jul
Landade
B6168
PUJ -> JFK
22. jul
Landade
B62459
BOS -> PHL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.