JetBlue Airways B6483 (JBU483)

25. jun 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 18 dagar sedan (5 min tidig).
JFK
New York
TERMINAL: 5
GRIND: 6
->
2h 2m
1,523km / 940mi
MCO
Orlando
TERMINAL: C
GRIND: 237
  25 jun 19:19 EDT
25 Jun 18:20
23:19 UTC
59 min sen
25 Jun 21:21 EDT
25 Jun 21:27
26. jun 01:21 UTC
5 min tidig
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
B6 / JBU
LAND
United States
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
A98445
KONFIGURATION AV SÄTET
162 platser
162 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
maj 2008
16 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
dagligen
Sön, Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör
DIREKT AVSTÅND
1,523km  946mi
FAKTISKT AVSTÅND
1,652km  1,026mi
+8%
FLYGTID
2 hours 58 min
FLYGNINGAR / VECKA
83 Flygningar
PUNKTLIGHET
26 Flygningar/vecka Försenad
68% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
177 platser/Flyg
63,424 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
468kg
Miljö+
556kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
13. jul
Landade
B6483
JFK -> MCO
12. jul
Landade
B6483
JFK -> MCO
11. jul
Landade
B6483
JFK -> MCO
10. jul
Landade
B6483
JFK -> MCO
09. jul
Landade
B6483
JFK -> MCO

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

KODANDELAR

Denna flygning utförs av JetBlue Airways med flygnummer B6483. Biljetter säljs även som:

FLYGKALENDER

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
13. jul
Live
B62501
FLL -> LAX
13. jul
Landade
B6613
HPN -> FLL
13. jul
Landade
B61134
SJU -> MCO
13. jul
Landade
B62523
DCA -> MCO
13. jul
Live
B6711
JFK -> LAS

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.