Ethiopian Airlines ET733 (ETH733)

18. maj 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 1 månader sedan (1 h 7 min tidigt).
BRU
Brussels
GRIND: B40
->
6h 42m
5,625km / 3,472mi
ADD
Addis Ababa
TERMINAL: 2
GRIND: 2
  18 maj 20:45 CEST
18 May 21:25
18:45 UTC
39 min tidig
19 May 04:27 EAT
19 May 05:35
01:27 UTC
1 h 7 min tidigt
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
ET / ETH
LAND
Ethiopia
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
040030
KONFIGURATION AV SÄTET
315 platser
28 Företag 287 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
dec 2010
13 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
4x per vecka
Sön, Tis, Tors, Fre
DIREKT AVSTÅND
5,625km  3,495mi
FAKTISKT AVSTÅND
5,637km  3,503mi
+0%
FLYGTID
7 hours 24 min
FLYGNINGAR / VECKA
5 Flygningar
PUNKTLIGHET
0 Flygningar/vecka Försenad
95% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
297 platser/Flyg
6,535 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
872kg
Företag
2,124kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
24. jun
Landade
ET733
BRU -> ADD
22. jun
Landade
ET733
BRU -> ADD
21. jun
Landade
ET733
BRU -> ADD
19. jun
Landade
ET733
BRU -> ADD
17. jun
Landade
ET733
BRU -> ADD

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

KODANDELAR

Denna flygning utförs av Ethiopian Airlines med flygnummer ET733. Biljetter säljs även som:

FLYGKALENDER

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
25. jun
Landade
ET339
EBB -> ADD
25. jun
Landade
ET820
KGL -> ADD
25. jun
Landade
ET423
DMM -> ADD
25. jun
Landade
ET611
BOM -> ADD
25. jun
Okänd
ET3872
LUN -> ADD

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.