Delta Air Lines DL1833 (DAL1833)

25. jun 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 18 dagar sedan (1 h 12 min sen).
PUJ
Punta Cana
TERMINAL: B
GRIND: B31
->
4h 20m
2,511km / 1,550mi
JFK
New York
TERMINAL: B
GRIND: B43
  25 jun 15:50 AST
25 Jun 14:32
19:50 UTC
1 h 18 min sen
25 jun 20:11 EDT
25 Jun 18:59
26. jun 00:11 UTC
1 h 12 min sen
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
DL / DAL
LAND
United States
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
A65454
KONFIGURATION AV SÄTET
214 platser
20 Första 20 Företag 174 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
sep 2022
21 månader sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
dagligen
Sön, Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör
DIREKT AVSTÅND
2,511km  1,560mi
FAKTISKT AVSTÅND
2,621km  1,628mi
+4%
FLYGTID
4 hours 3 min
FLYGNINGAR / VECKA
49 Flygningar
PUNKTLIGHET
12 Flygningar/vecka Försenad
76% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
173 platser/Flyg
36,436 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
481kg
Företag
1,471kg
Första
318kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
14. jul
I Tid
DL1833
PUJ -> JFK
13. jul
Landade
DL1833
PUJ -> JFK
12. jul
Landade
DL1833
PUJ -> JFK
11. jul
Landade
DL1833
PUJ -> JFK
10. jul
Landade
DL1833
PUJ -> JFK

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

KODANDELAR

Denna flygning utförs av Delta Air Lines med flygnummer DL1833. Biljetter säljs även som:

FLYGKALENDER

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
14. jul
Live
DL40
SYD -> LAX
13. jul
Landade
DL919
ATL -> LAS
13. jul
Landade
DL3717
TUS -> SLC
13. jul
Landade
DL4047
SJC -> SLC
13. jul
Landade
DL3903
OAK -> SLC

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.