Delta Air Lines DL3709 (DAL3709)

25. jun 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 18 dagar sedan (2 h 18 min sen).
JFK
New York
TERMINAL: 4
GRIND: A16
->
2h
1,189km / 734mi
ORD
Chicago
TERMINAL: 5
GRIND: M2
  25 jun 21:44 EDT
25 Jun 18:25
26. jun 01:44 UTC
3 h 19 min sen
25 Jun 22:44 CDT
25 Jun 20:26
26. jun 03:44 UTC
2 h 18 min sen
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
DL / DAL
LAND
United States
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
A247F0
KONFIGURATION AV SÄTET
76 platser
12 Företag 12 Miljö+ 52 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
okt 2016
7 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
dagligen
Sön, Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör
DIREKT AVSTÅND
1,189km  738mi
FAKTISKT AVSTÅND
1,324km  822mi
+11%
FLYGTID
2 hours 51 min
FLYGNINGAR / VECKA
56 Flygningar
PUNKTLIGHET
14 Flygningar/vecka Försenad
75% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
118 platser/Flyg
28,258 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
472kg
Miljö+
258kg
Företag
1,454kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
13. jul
Landade
DL3709
JFK -> ORD
12. jul
Avbokad
DL3709
JFK -> ORD
11. jul
Landade
DL3709
JFK -> ORD
10. jul
Landade
DL3709
JFK -> ORD
09. jul
Landade
DL3709
JFK -> ORD

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

KODANDELAR

FLYGKALENDER

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
14. jul
Live
DL40
SYD -> LAX
13. jul
Landade
DL919
ATL -> LAS
13. jul
Landade
DL3717
TUS -> SLC
13. jul
Landade
DL4047
SJC -> SLC
13. jul
Landade
DL3903
OAK -> SLC

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.