China Eastern Airlines MU9977 (CES9977)

18. maj 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 1 månader sedan (16 min tidig).
->
1h 34m
869km / 536mi
LHW
Lanzhou
TERMINAL: T2
GRIND: T2
  18 maj 07:49 CST
18 May 08:00
17. maj 23:49 UTC
10 min tidig
18 maj 09:23 CST
18 May 09:40
01:23 UTC
16 min tidig
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
MU / CES
LAND
China
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
780853
KONFIGURATION AV SÄTET
158 platser
8 Företag 150 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
jan 2012
12 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
dagligen
Sön, Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör
DIREKT AVSTÅND
869km  540mi
FLYGTID
1 hours 42 min
FLYGNINGAR / VECKA
39 Flygningar
PUNKTLIGHET
13 Flygningar/vecka Försenad
66% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
162 platser/Flyg
27,380 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
215kg
Företag
282kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
14. jul
Live
MU9977
LHW -> HFE
14. jul
Landade
MU9977
DNH -> LHW
13. jul
Landade
MU9977
LHW -> HFE
13. jul
Landade
MU9977
DNH -> LHW
12. jul
Landade
MU9977
DNH -> LHW

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

FLYGKALENDER

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
14. jul
Landade
MU2730
YIN -> URC
14. jul
Avbokad
MU5327
TNA -> KMG
14. jul
Avbokad
MU2925
NKG -> CKG
14. jul
Landade
MU2517
WUH -> TAO
14. jul
Landade
MU5545
TYN -> HFE

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.