Air Arabia Maroc 3O134 (MAC134)

18. maj 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 1 månader sedan (1 h 1 min sen).
->
2h 49m
1,883km / 1,162mi
  18 maj 22:06 CEST
18 May 20:55
20:06 UTC
1 h 11 min sen
18 May 23:56 UTC+01
18 May 22:55
22:56 UTC
1 h 1 min sen
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
3O / MAC
LAND
Morocco
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
02012B
KONFIGURATION AV SÄTET
174 platser
174 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
sep 2011
12 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
oregelbunden/ny
Sön, Tis, Ons, Fre, Lör
DIREKT AVSTÅND
1,883km  1,170mi
FLYGTID
3 hours 5 min
FLYGNINGAR / VECKA
16 Flygningar
PUNKTLIGHET
6 Flygningar/vecka Försenad
60% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
178 platser/Flyg
12,133 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
262kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
25. jun
Live
3O134
BRU -> TNG
24. jun
Landade
3O134
BRU -> TNG
23. jun
Landade
3O134
BRU -> TNG
22. jun
Landade
3O134
BRU -> TNG
20. jun
Landade
3O134
BRU -> TNG

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

FLYGKALENDER

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
25. jun
Landade
3O438
SAW -> CMN
24. jun
Landade
3O891
OUD -> BCN
24. jun
Landade
3O453
CMN -> BGY
24. jun
Landade
3O398
BCN -> RBA
24. jun
Landade
3O272
NCE -> FEZ

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.