Ryanair FR1718 (RYR1718)

19. jul 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 6 timmar sedan (52 min sen).
->
1h 56m
1,467km / 905mi
(Direct: 1,406km, +4%)
VLC
Valencia
TERMINAL: 1
GRIND: 1
  19 jul 20:20 CEST
19 Jul 19:05
18:20 UTC
1 h 15 min sen
19 Jul 22:17 CEST
19 Jul 21:25
20:17 UTC
52 min sen
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
4CAE48
KONFIGURATION AV SÄTET
197 platser
197 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
nov 2023
8 månader sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
6x per vecka
Sön, Mån, Ons, Tors, Fre, Lör
DIREKT AVSTÅND
1,406km  873mi
FAKTISKT AVSTÅND
1,480km  919mi
+5%
FLYGTID
2 hours 20 min
FLYGNINGAR / VECKA
17 Flygningar
PUNKTLIGHET
4 Flygningar/vecka Försenad
73% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
189 platser/Flyg
13,454 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
174kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
19. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC
18. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC
16. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC
15. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC
14. jul
Landade
FR1718
EIN -> VLC

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

FLYGKALENDER

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
20. jul
Landade
FR9013
SPU -> FCO
20. jul
Landade
FR2556
KUN -> WMI
20. jul
Landade
FR4048
VNO -> ARN
20. jul
Landade
FR4989
CFU -> BGY
20. jul
Landade
FR5865
SKG -> ZAG

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.