Delta Air Lines DL1625 (DAL1625)

27. maj 2024
Landade
Flyget har landat. Det anlände 11 timmar sedan (24 min sen).
JFK
New York
TERMINAL: 4
GRIND: A14
->
2h 27m
1,659km / 1,024mi
PBI
West Palm Beach
TERMINAL: M
GRIND: C4
  27 maj 16:19 EDT
27 May 15:20
20:19 UTC
59 min sen
27 May 18:47 EDT
27 May 18:23
22:47 UTC
24 min sen
FLYGBOLAG
IATA / ICAO
DL / DAL
LAND
United States
FLYGPLAN
ICAO-IDENTIFIERING
A495B4
KONFIGURATION AV SÄTET
160 platser
16 Företag 18 Miljö+ 126 Ekonomi
FÖRSTA FLYGNING
jun 2000
23 år sedan
ALLMÄN INFORMATION OM RUTTEN
FREKVENS:
dagligen
Sön, Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör
DIREKT AVSTÅND
1,659km  1,031mi
FAKTISKT AVSTÅND
1,835km  1,140mi
+10%
FLYGTID
3 hours 0 min
FLYGNINGAR / VECKA
34 Flygningar
PUNKTLIGHET
7 Flygningar/vecka Försenad
78% Prestanda i tid
Statistik För Fördröjning
PLATSER / VECKA
156 platser/Flyg
23,027 platser/vecka
CO2-UTSLÄPP
Ekonomi
236kg
Företag
486kg

SENASTE FLYGNINGAR

DATUM FLYGNUMMER
27. maj
Landade
DL1625
PBI -> JFK
27. maj
Landade
DL1625
JFK -> PBI
26. maj
Landade
DL1625
PBI -> JFK
26. maj
Landade
DL1625
JFK -> PBI
25. maj
Landade
DL1625
PBI -> JFK

ANSPRÅK PÅ ERSÄTTNING

Flygförseningar händer, men det betyder inte att du måste acceptera dem. Du kan ha rätt till så mycket som 600 euro/ 700 dollar i kompensation om ditt flyg har blivit försenat, inställt eller överbokat under de senaste tre åren.

KODANDELAR

Denna flygning utförs av Delta Air Lines med flygnummer DL1625. Biljetter säljs även som:

FLYGKALENDER

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017

ANDRA FLYGNINGAR MED SAMMA FLYGBOLAG

Datum Flygnummer
28. maj
Live
DL40
SYD -> LAX
27. maj
Avbokad
DL5818
LGA -> BOS
27. maj
Avbokad
DL5629
JFK -> CMH
27. maj
Okänd
DL5197
JFK -> ORF
27. maj
Landade
DL2779
DFW -> LGA

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.