easyJet U28126 (EZY8126)

25. Cze 2024
Wylądował
Lot wylądował. Przyleciał 19 dni temu (32 min po czasie).
ACE
Lanzarote
TERMINAL: 1
BRAMKA: 5
->
3h 22m
2,713km / 1,674mi
LGW
London
TERMINAL: N
BRAMKA: N
  25 Cze 01:34 CEST
25 Jun 00:35
24. Cze 23:34 UTC
59 min po czasie
25 Cze 03:57 BST
25 Jun 03:25
02:57 UTC
32 min po czasie
LINIA LOTNICZA
IMIĘ
Flag for United Kingdom easyJet
IATA / ICAO
U2 / EZY
KRAJ
United Kingdom
SAMOLOT
IDENTYFIKATOR ICAO
4075DF
KONFIGURACJA MIEJSC
235 siedzenia
235 Ekonomiczna
PIERWSZY LOT
Lip 2018
6 lata temu
OGÓLNE INFORMACJE O TRASIE
CZĘSTOŚĆ:
3x tygodniowo
Nie, Wto, Sob
ODLEGŁOŚĆ BEZPOŚREDNIA
2,713km  1,686mi
RZECZYWISTA ODLEGŁOŚĆ
2,787km  1,732mi
+2%
CZAS LOTU
3 hours 58 min
LOTY / TYDZIEŃ
27 Loty
PUNKTUALNOŚĆ
13 Loty/tydzień opóźniony
53% Aktualna Wydajność
Statystyki Opóźnień
SIEDZENIA / TYDZIEŃ
205 siedzenia/Lot
23,637 siedzenia/tydzień
EMISJE CO2
Ekonomiczna
541kg

AKTUALNE LOTY

DATA NUMER LOTU
14. Lip
Opóźniony
U28126
ACE -> LGW
10. Lip
Wylądował
U28126
ACE -> LGW
09. Lip
Wylądował
U28126
ACE -> LGW
03. Lip
Wylądował
U28126
ACE -> LGW
02. Lip
Wylądował
U28126
ACE -> LGW

SPRAWDŹ ODSZKODOWANIE

Niestety, podróże lotnicze nie zawsze przebiegają tak płynnie i bezproblemowo jak byśmy chcieli. Jeżeli w ciągu ostatnich trzech lat Twój lot był w jakikolwiek sposób zakłócony, masz prawo do odszkodowania w wysokości nawet do 600 €.

KALENDARZ LOTÓW

LOTY TEJ SAMEJ LINII LOTNICZEJ

Data Numer Lotu
14. Lip
Wylądował
U21020
LPA -> BSL
14. Lip
Wylądował
U22220
BOJ -> MAN
14. Lip
Wylądował
U28106
IBZ -> LGW
14. Lip
Wylądował
U23356
ALC -> LPL
14. Lip
Wylądował
U22346
ALC -> LTN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.