Ryanair FR4048 (RYR4048)

15. Cze 2024
Wylądował
Lot wylądował. Przyleciał 1 miesiące temu (na czas).
->
1h 30m
757km / 467mi
(Direct: 713km, +5%)
ARN
Stockholm
TERMINAL: 5
BRAMKA: C39
  15 Cze 00:37 EEST
15 Jun 00:35
14. Cze 21:37 UTC
2 min po czasie
15 Jun 01:05 CEST
14. Cze 23:05 UTC
LINIA LOTNICZA
IMIĘ
Flag for Ireland Ryanair
IATA / ICAO
FR / RYR
KRAJ
Ireland
SAMOLOT
IDENTYFIKATOR ICAO
4D21ED
KONFIGURACJA MIEJSC
189 siedzenia
189 Ekonomiczna
PIERWSZY LOT
Sty 2018
6 lata temu
OGÓLNE INFORMACJE O TRASIE
CZĘSTOŚĆ:
3x tygodniowo
Śro, Czw, Sob
ODLEGŁOŚĆ BEZPOŚREDNIA
713km  443mi
RZECZYWISTA ODLEGŁOŚĆ
761km  472mi
+6%
CZAS LOTU
1 hours 26 min
LOTY / TYDZIEŃ
10 Loty
PUNKTUALNOŚĆ
1 Loty/tydzień opóźniony
87% Aktualna Wydajność
Statystyki Opóźnień
SIEDZENIA / TYDZIEŃ
149 siedzenia/Lot
6,126 siedzenia/tydzień
EMISJE CO2
Ekonomiczna
178kg

AKTUALNE LOTY

DATA NUMER LOTU
14. Lip
Wylądował
FR4048
VNO -> ARN
13. Lip
Wylądował
FR4048
VNO -> ARN
11. Lip
Wylądował
FR4048
VNO -> ARN
07. Lip
Wylądował
FR4048
VNO -> ARN
06. Lip
Wylądował
FR4048
VNO -> ARN

SPRAWDŹ ODSZKODOWANIE

Niestety, podróże lotnicze nie zawsze przebiegają tak płynnie i bezproblemowo jak byśmy chcieli. Jeżeli w ciągu ostatnich trzech lat Twój lot był w jakikolwiek sposób zakłócony, masz prawo do odszkodowania w wysokości nawet do 600 €.

KALENDARZ LOTÓW

LOTY TEJ SAMEJ LINII LOTNICZEJ

Data Numer Lotu
17. Lip
Wylądował
FR4242
VIT -> AGP
17. Lip
Wylądował
FR6361
PMI -> BCN
17. Lip
Wylądował
FR8140
IBZ -> BCN
17. Lip
Anulowany
FR9317
HEL -> WMI
17. Lip
Wylądował
FR2643
RIX -> STN

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.