Ryanair FR4048 (RYR4048)

18. Maj 2024
Wylądował
Lot wylądował. Przyleciał 29 dni temu (17 min przed czasem).
->
1h 6m
713km / 440mi
ARN
Stockholm
TERMINAL: 5
BRAMKA: C39
  18 Maj 00:42 EEST
18 May 00:35
17. Maj 21:42 UTC
7 min po czasie
18 May 00:48 CEST
18 May 01:05
17. Maj 22:48 UTC
17 min przed czasem
LINIA LOTNICZA
IMIĘ
Flag for Ireland Ryanair
IATA / ICAO
FR / RYR
KRAJ
Ireland
SAMOLOT
IDENTYFIKATOR ICAO
4D226B
KONFIGURACJA MIEJSC
189 siedzenia
189 Ekonomiczna
PIERWSZY LOT
Lut 2016
8 lata temu
OGÓLNE INFORMACJE O TRASIE
CZĘSTOŚĆ:
nieregularne/nowe
Czw, Sob
ODLEGŁOŚĆ BEZPOŚREDNIA
713km  443mi
RZECZYWISTA ODLEGŁOŚĆ
747km  464mi
+4%
CZAS LOTU
1 hours 25 min
LOTY / TYDZIEŃ
20 Loty
PUNKTUALNOŚĆ
0 Loty/tydzień opóźniony
97% Aktualna Wydajność
Statystyki Opóźnień
SIEDZENIA / TYDZIEŃ
108 siedzenia/Lot
9,405 siedzenia/tydzień
EMISJE CO2
Ekonomiczna
89kg

AKTUALNE LOTY

DATA NUMER LOTU
16. Cze
Na Czas
FR4048
VNO -> ARN
15. Cze
Wylądował
FR4048
VNO -> ARN
13. Cze
Wylądował
FR4048
VNO -> ARN
09. Cze
Wylądował
FR4048
VNO -> ARN
08. Cze
Wylądował
FR4048
VNO -> ARN

SPRAWDŹ ODSZKODOWANIE

Niestety, podróże lotnicze nie zawsze przebiegają tak płynnie i bezproblemowo jak byśmy chcieli. Jeżeli w ciągu ostatnich trzech lat Twój lot był w jakikolwiek sposób zakłócony, masz prawo do odszkodowania w wysokości nawet do 600 €.

KALENDARZ LOTÓW

LOTY TEJ SAMEJ LINII LOTNICZEJ

Data Numer Lotu
16. Cze
Nieznany
FR644
VLC -> AGP
16. Cze
Wylądował
FR7210
IBZ -> VLC
16. Cze
Wylądował
FR5155
CFU -> BLQ
15. Cze
Wylądował
FRV137
MIA -> FXE
15. Cze
Wylądował
FR343
DUB -> LTN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.