Ryanair FR4989 (RYR4989)

18. Maj 2024
Wylądował
Lot wylądował. Przyleciał 26 dni temu (11 min przed czasem).
CFU
Corfu
BRAMKA: 09
->
1h 41m
1,073km / 662mi
BGY
Milan
BRAMKA: 9
  18 Maj 00:21 EEST
18 May 00:20
17. Maj 21:21 UTC
1 min po czasie
18 May 01:03 CEST
18 May 01:15
17. Maj 23:03 UTC
11 min przed czasem
LINIA LOTNICZA
IMIĘ
Flag for Ireland Ryanair
IATA / ICAO
FR / RYR
KRAJ
Ireland
SAMOLOT
IDENTYFIKATOR ICAO
4D244B
KONFIGURACJA MIEJSC
197 siedzenia
197 Ekonomiczna
OGÓLNE INFORMACJE O TRASIE
CZĘSTOŚĆ:
2x tygodniowo
Wto, Czw
ODLEGŁOŚĆ BEZPOŚREDNIA
1,073km  666mi
RZECZYWISTA ODLEGŁOŚĆ
1,084km  673mi
+1%
CZAS LOTU
1 hours 55 min
LOTY / TYDZIEŃ
7 Loty
PUNKTUALNOŚĆ
3 Loty/tydzień opóźniony
55% Aktualna Wydajność
Statystyki Opóźnień
SIEDZENIA / TYDZIEŃ
177 siedzenia/Lot
5,137 siedzenia/tydzień
EMISJE CO2
Ekonomiczna
108kg

AKTUALNE LOTY

DATA NUMER LOTU
13. Cze
Wylądował
FR4989
CFU -> BGY
08. Cze
Wylądował
FR4989
CFU -> BGY
06. Cze
Wylądował
FR4989
CFU -> BGY
01. Cze
Wylądował
FR4989
CFU -> BGY
30. Maj
Wylądował
FR4989
CFU -> BGY

SPRAWDŹ ODSZKODOWANIE

Niestety, podróże lotnicze nie zawsze przebiegają tak płynnie i bezproblemowo jak byśmy chcieli. Jeżeli w ciągu ostatnich trzech lat Twój lot był w jakikolwiek sposób zakłócony, masz prawo do odszkodowania w wysokości nawet do 600 €.

KALENDARZ LOTÓW

LOTY TEJ SAMEJ LINII LOTNICZEJ

Data Numer Lotu
13. Cze
Wylądował
FR7573
IBZ -> ALC
13. Cze
Wylądował
FR6363
PMI -> BCN
13. Cze
Wylądował
FR5317
MAD -> SCQ
13. Cze
Wylądował
FR4989
CFU -> BGY
12. Cze
Wylądował
FR823
DUB -> EDI

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.