Polar Air Cargo PO7681 (PAC7681)

17. Kwi 2024
Nieznany
Nie mamy żadnych danych na temat tego lotu. Mógł być odwołany lub był poza naszym zasięgiem.
->
14h 25m
10,842km / 6,692mi
  17 Kwi 16:55 EDT
20:55 UTC
18 Kwi 20:20 JST
11:20 UTC
LINIA LOTNICZA
IATA / ICAO
PO / PAC
KRAJ
United States
OGÓLNE INFORMACJE O TRASIE
CZĘSTOŚĆ:
nieregularne/nowe
Śro
ODLEGŁOŚĆ BEZPOŚREDNIA
10,842km  6,738mi
EMISJE CO2
Ekonomiczna
2,778kg

AKTUALNE LOTY

SPRAWDŹ ODSZKODOWANIE

Niestety, podróże lotnicze nie zawsze przebiegają tak płynnie i bezproblemowo jak byśmy chcieli. Jeżeli w ciągu ostatnich trzech lat Twój lot był w jakikolwiek sposób zakłócony, masz prawo do odszkodowania w wysokości nawet do 600 €.

KALENDARZ LOTÓW

LOTY TEJ SAMEJ LINII LOTNICZEJ

Data Numer Lotu
14. Lip
Nieznany
PO968
ICN -> ANC
14. Lip
Wylądował
5Y232
PVG -> NRT
14. Lip
Nieznany
PO228
PVG -> ANC
14. Lip
Nieznany
PO948
HKG -> ANC
14. Lip
Nieznany
PO546
HKG -> BAH

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.