Delta Air Lines DL631 (DAL631)

22. Cze 2024
Wylądował
Lot wylądował. Przyleciał 21 dni temu (13 min przed czasem).
LAX
Los Angeles
TERMINAL: B
BRAMKA: 135
->
3h 14m
2,502km / 1,544mi
MEX
Mexico City
TERMINAL: 2
BRAMKA: 58
  22 Cze 09:57 PDT
22 Jun 09:30
16:57 UTC
27 min po czasie
22 Jun 14:11 CST
22 Jun 14:25
20:11 UTC
13 min przed czasem
LINIA LOTNICZA
IATA / ICAO
DL / DAL
KRAJ
United States
SAMOLOT
IDENTYFIKATOR ICAO
A8AAC8
KONFIGURACJA MIEJSC
199 siedzenia
20 Biznes 29 Eko+ 150 Ekonomiczna
PIERWSZY LOT
Maj 1990
34 lata temu
OGÓLNE INFORMACJE O TRASIE
CZĘSTOŚĆ:
dziennie
Nie, Pon, Wto, Śro, Czw, Pią, Sob
ODLEGŁOŚĆ BEZPOŚREDNIA
2,502km  1,555mi
RZECZYWISTA ODLEGŁOŚĆ
2,562km  1,592mi
+2%
CZAS LOTU
3 hours 52 min
LOTY / TYDZIEŃ
56 Loty
PUNKTUALNOŚĆ
10 Loty/tydzień opóźniony
82% Aktualna Wydajność
Statystyki Opóźnień
SIEDZENIA / TYDZIEŃ
180 siedzenia/Lot
43,406 siedzenia/tydzień
EMISJE CO2
Ekonomiczna
355kg
Biznes
748kg

AKTUALNE LOTY

DATA NUMER LOTU
13. Lip
Wylądował
DL631
LAX -> MEX
12. Lip
Wylądował
DL631
LAX -> MEX
11. Lip
Wylądował
DL631
LAX -> MEX
10. Lip
Wylądował
DL631
LAX -> MEX
09. Lip
Wylądował
DL631
LAX -> MEX

SPRAWDŹ ODSZKODOWANIE

Niestety, podróże lotnicze nie zawsze przebiegają tak płynnie i bezproblemowo jak byśmy chcieli. Jeżeli w ciągu ostatnich trzech lat Twój lot był w jakikolwiek sposób zakłócony, masz prawo do odszkodowania w wysokości nawet do 600 €.

DZIELI KOD

Ten lot jest operowany przez Delta Air Lines z numerem lotu DL631. Bilety są sprzedawane jako:

KALENDARZ LOTÓW

LOTY TEJ SAMEJ LINII LOTNICZEJ

Data Numer Lotu
14. Lip
Na Żywo
DL40
SYD -> LAX
13. Lip
Wylądował
DL3903
OAK -> SLC
13. Lip
Wylądował
DL3717
TUS -> SLC
13. Lip
Wylądował
DL4047
SJC -> SLC
13. Lip
Wylądował
DL61
ATL -> GIG

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.