China Eastern Airlines MU9977 (CES9977)

18. Maj 2024
Wylądował
Lot wylądował. Przyleciał 1 miesiące temu (16 min przed czasem).
->
1h 34m
869km / 536mi
LHW
Lanzhou
TERMINAL: T2
BRAMKA: T2
  18 Maj 07:49 CST
18 May 08:00
17. Maj 23:49 UTC
10 min przed czasem
18 Maj 09:23 CST
18 May 09:40
01:23 UTC
16 min przed czasem
LINIA LOTNICZA
IATA / ICAO
MU / CES
KRAJ
China
SAMOLOT
IDENTYFIKATOR ICAO
780853
KONFIGURACJA MIEJSC
158 siedzenia
8 Biznes 150 Ekonomiczna
PIERWSZY LOT
Sty 2012
12 lata temu
OGÓLNE INFORMACJE O TRASIE
CZĘSTOŚĆ:
dziennie
Nie, Pon, Wto, Śro, Czw, Pią, Sob
ODLEGŁOŚĆ BEZPOŚREDNIA
869km  540mi
CZAS LOTU
1 hours 42 min
LOTY / TYDZIEŃ
39 Loty
PUNKTUALNOŚĆ
13 Loty/tydzień opóźniony
66% Aktualna Wydajność
Statystyki Opóźnień
SIEDZENIA / TYDZIEŃ
162 siedzenia/Lot
27,380 siedzenia/tydzień
EMISJE CO2
Ekonomiczna
215kg
Biznes
282kg

AKTUALNE LOTY

DATA NUMER LOTU
14. Lip
Na Żywo
MU9977
LHW -> HFE
14. Lip
Wylądował
MU9977
DNH -> LHW
13. Lip
Wylądował
MU9977
LHW -> HFE
13. Lip
Wylądował
MU9977
DNH -> LHW
12. Lip
Wylądował
MU9977
DNH -> LHW

SPRAWDŹ ODSZKODOWANIE

Niestety, podróże lotnicze nie zawsze przebiegają tak płynnie i bezproblemowo jak byśmy chcieli. Jeżeli w ciągu ostatnich trzech lat Twój lot był w jakikolwiek sposób zakłócony, masz prawo do odszkodowania w wysokości nawet do 600 €.

KALENDARZ LOTÓW

LOTY TEJ SAMEJ LINII LOTNICZEJ

Data Numer Lotu
14. Lip
Anulowany
MU2925
NKG -> CKG
14. Lip
Wylądował
MU5891
KMG -> INC
14. Lip
Anulowany
MU5327
TNA -> KMG
14. Lip
Wylądował
MU5545
TYN -> HFE
14. Lip
Wylądował
MU2517
WUH -> TAO

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.