easyJet U28254 (EZY8254)

23. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (44 min te laat).
->
3h 35m
2,613km / 1,613mi
LGW
London
TERMINAL: N
POORT: N
  23 mei 01:18 EEST
23 May 00:05
22. mei 22:18 UTC
1 u 13 min te laat
23 mei 02:54 BST
23 May 02:10
01:54 UTC
44 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
406014
ZITPLAATS CONFIGURATIE
180 zitplaatsen
180 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2007
17 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Di
DIRECTE AFSTAND
2,613km  1,623mi
WERKELIJKE AFSTAND
2,615km  1,625mi
+0%
VLUCHT TIJD
4 hours 8 min
VLUCHTEN / WEEK
18 Vluchten
STIPTHEID
7 Vluchten/week vertraagd
61% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
191 zitplaatsen/Vlucht
14,365 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
612kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
20. jun
Geland
U28254
JTR -> LGW
13. jun
Geland
U28254
JTR -> LGW
06. jun
Geland
U28254
JTR -> LGW
30. mei
Geland
U28254
JTR -> LGW
23. mei
Geland
U28254
JTR -> LGW

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
25. jun
Geland
U28574
BJV -> LGW
25. jun
Geland
U28106
IBZ -> LGW
25. jun
Geland
U22316
ALC -> LTN
25. jun
Geland
U28126
ACE -> LGW
25. jun
Geland
U28138
AGP -> LGW

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.