easyJet U22008 (EZY2008)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 22 dagen geleden (2 u 14 min te laat).
AGP
Malaga
POORT: 256
->
2h 27m
1,977km / 1,220mi
(Direct: 1,864km, +5%)
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: 6
  25 jun 15:32 CEST
25 Jun 12:40
13:32 UTC
2 u 52 min te laat
25 Jun 16:59 BST
25 Jun 14:45
15:59 UTC
2 u 14 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
406017
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jul 2009
14 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
2x per week
Ma, Vr
DIRECTE AFSTAND
1,864km  1,158mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,985km  1,233mi
+6%
VLUCHT TIJD
3 hours 4 min
VLUCHTEN / WEEK
39 Vluchten
STIPTHEID
15 Vluchten/week vertraagd
60% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
200 zitplaatsen/Vlucht
33,275 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
427kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
16. jul
Geland
U22008
AGP -> MAN
13. jul
Geland
U22008
AGP -> MAN
09. jul
Geland
U22008
AGP -> MAN
06. jul
Geland
U22008
AGP -> MAN
02. jul
Geland
U22008
AGP -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
18. jul
Geland
U28106
IBZ -> LGW
18. jul
Geland
U22316
ALC -> LTN
18. jul
Geland
U28560
AYT -> LGW
18. jul
Geland
U28076
AGP -> LGW
18. jul
Geland
U28264
HER -> LGW

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.