easyJet U28011 (EZY8011)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (24 min eerder).
LGW
London
TERMINAL: N
POORT: 557
->
1h 46m
1,298km / 801mi
VLC
Valencia
TERMINAL: 1
POORT: 1
  17 apr 09:18 BST
17 Apr 09:10
08:18 UTC
8 min te laat
17 Apr 12:05 CEST
17 Apr 12:30
10:05 UTC
24 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
400CD8
ZITPLAATS CONFIGURATIE
156 zitplaatsen
156 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
nov 2005
18 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Za
DIRECTE AFSTAND
1,298km  806mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,346km  836mi
+3%
VLUCHT TIJD
2 hours 22 min
VLUCHTEN / WEEK
21 Vluchten
STIPTHEID
4 Vluchten/week vertraagd
80% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
166 zitplaatsen/Vlucht
14,982 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
192kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. mei
Op Tijd
U28011
LGW -> VLC
22. mei
Geland
U28011
LGW -> VLC
21. mei
Geland
U28011
LGW -> VLC
20. mei
Geland
U28011
LGW -> VLC
19. mei
Geland
U28011
LGW -> VLC

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. mei
Geland
U22316
ALC -> LTN
23. mei
Geland
U28560
AYT -> LGW
23. mei
Geland
U28264
HER -> LGW
23. mei
Geland
U23484
CFU -> LPL
23. mei
Geland
U28254
JTR -> LGW

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.