easyJet U22168 (EZY2168)

25. sep 2022
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 22 maanden geleden (23 min eerder).
->
45m
407km / 251mi
(Direct: 354km, +13%)
  25 sep 15:40 BST
25 Sep 15:35
14:40 UTC
5 min te laat
25 Sep 17:26 CEST
25 Sep 17:50
15:26 UTC
23 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
406135
ZITPLAATS CONFIGURATIE
156 zitplaatsen
156 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
dec 2009
14 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Za
VLUCHT TIJD
1 hours 12 min
VLUCHTEN / WEEK
34 Vluchten
STIPTHEID
7 Vluchten/week vertraagd
80% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
170 zitplaatsen/Vlucht
24,752 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
58kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
21. jul
Geannuleerd
U22168
AMS -> MAN
20. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
19. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
17. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
16. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
22. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
22. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
22. jul
Geannuleerd
U23370
AGP -> LPL
22. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.