easyJet U22168 (EZY2168)

11. sep 2022
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 22 maanden geleden (14 min eerder).
->
59m
425km / 262mi
(Direct: 354km, +16%)
  11 sep 15:36 BST
14:36 UTC
op tijd
11 Sep 17:35 CEST
11 Sep 17:50
15:35 UTC
14 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
405638
ZITPLAATS CONFIGURATIE
156 zitplaatsen
156 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mei 2008
16 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Za
VLUCHT TIJD
1 hours 12 min
VLUCHTEN / WEEK
34 Vluchten
STIPTHEID
7 Vluchten/week vertraagd
80% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
170 zitplaatsen/Vlucht
24,752 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
58kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
21. jul
Geannuleerd
U22168
AMS -> MAN
20. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
19. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
17. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
16. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
22. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
22. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
22. jul
Geannuleerd
U23370
AGP -> LPL
22. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.