easyJet U28126 (EZY8126)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 20 dagen geleden (32 min te laat).
ACE
Lanzarote
TERMINAL: 1
POORT: 5
->
3h 22m
2,713km / 1,674mi
LGW
London
TERMINAL: N
POORT: N
  25 jun 01:34 CEST
25 Jun 00:35
24. jun 23:34 UTC
59 min te laat
25 jun 03:57 BST
25 Jun 03:25
02:57 UTC
32 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4075DF
ZITPLAATS CONFIGURATIE
235 zitplaatsen
235 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jul 2018
6 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
3x per week
Zo, Di, Za
DIRECTE AFSTAND
2,713km  1,686mi
WERKELIJKE AFSTAND
2,784km  1,730mi
+2%
VLUCHT TIJD
3 hours 58 min
VLUCHTEN / WEEK
28 Vluchten
STIPTHEID
12 Vluchten/week vertraagd
55% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
206 zitplaatsen/Vlucht
24,315 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
541kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
16. jul
Op Tijd
U28126
ACE -> LGW
14. jul
Geland
U28126
ACE -> LGW
10. jul
Geland
U28126
ACE -> LGW
09. jul
Geland
U28126
ACE -> LGW
03. jul
Geland
U28126
ACE -> LGW

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
15. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
15. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
15. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
15. jul
Geland
U23370
AGP -> LPL
15. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.