easyJet U28574 (EZY8574)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 20 dagen geleden (21 min eerder).
BJV
Bodrum
TERMINAL: 1
POORT: 206
->
3h 26m
2,682km / 1,655mi
LGW
London
TERMINAL: N
POORT: N
  25 jun 02:51 UTC+03
25 Jun 02:30
24. jun 23:51 UTC
21 min te laat
25 jun 04:18 BST
25 Jun 04:40
03:18 UTC
21 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
406017
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jul 2009
14 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
3x per week
Zo, Do, Za
DIRECTE AFSTAND
2,682km  1,666mi
WERKELIJKE AFSTAND
2,691km  1,672mi
+0%
VLUCHT TIJD
4 hours 12 min
VLUCHTEN / WEEK
14 Vluchten
STIPTHEID
10 Vluchten/week vertraagd
32% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
187 zitplaatsen/Vlucht
11,438 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
703kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
16. jul
Op Tijd
U28574
BJV -> LGW
14. jul
Geland
U28574
BJV -> LGW
13. jul
Geland
U28574
BJV -> LGW
09. jul
Geland
U28574
BJV -> LGW
07. jul
Geland
U28574
BJV -> LGW

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
15. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
15. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
15. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
15. jul
Geland
U23370
AGP -> LPL
15. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.