easyJet U27022 (EZY7022)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 27 dagen geleden (28 min eerder).
->
2h 5m
1,636km / 1,009mi
(Direct: 1,565km, +4%)
  25 jun 10:15 CEST
25 Jun 10:10
08:15 UTC
5 min te laat
25 Jun 12:21 CEST
25 Jun 12:50
10:21 UTC
28 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
440175
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mei 2009
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Ma, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
1,565km  972mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,655km  1,028mi
+5%
VLUCHT TIJD
2 hours 40 min
VLUCHTEN / WEEK
7 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
60% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
184 zitplaatsen/Vlucht
5,535 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
403kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
21. jul
Geland
U27022
BSL -> AGP
20. jul
Geland
U27022
BSL -> AGP
19. jul
Geland
U27022
BSL -> AGP
18. jul
Geland
U27022
BSL -> AGP
16. jul
Geland
U27022
BSL -> AGP

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
22. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
22. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
22. jul
Geannuleerd
U23370
AGP -> LPL
22. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.