easyJet U22168 (EZY2168)

24. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (op tijd).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: H2
->
47m
487km / 300mi
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: 3A
  24 mei 19:57 CEST
24 May 19:25
17:57 UTC
32 min te laat
24 May 19:45 BST
18:45 UTC
op tijd
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
406011
ZITPLAATS CONFIGURATIE
180 zitplaatsen
180 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2009
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Zo, Ma, Di, Do, Vr
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
533km  331mi
+9%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
71 Vluchten
STIPTHEID
27 Vluchten/week vertraagd
62% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
168 zitplaatsen/Vlucht
51,431 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
136kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
13. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
12. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
10. jul
Geannuleerd
U22168
AMS -> MAN
09. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
08. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
14. jul
Geland
U21020
LPA -> BSL
14. jul
Geland
U22220
BOJ -> MAN
14. jul
Geland
U28106
IBZ -> LGW
14. jul
Geland
U23356
ALC -> LPL
14. jul
Geland
U22346
ALC -> LTN

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.