easyJet U22168 (EZY2168)

01. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 2 maanden geleden (2 min eerder).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: G4
->
49m
570km / 351mi
(Direct: 487km, +14%)
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: 32
  01 mei 22:32 CEST
01 May 22:05
20:32 UTC
27 min te laat
01 May 22:22 BST
01 May 22:25
21:22 UTC
2 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
40690D
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jul 2013
11 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Ma, Di, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
530km  329mi
+8%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
72 Vluchten
STIPTHEID
29 Vluchten/week vertraagd
60% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
174 zitplaatsen/Vlucht
53,883 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
68kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
21. jul
Geannuleerd
U22168
AMS -> MAN
20. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
19. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
17. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN
16. jul
Geland
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
U23522
CAG -> MXP
22. jul
Geland
U28142
IBZ -> LGW
22. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
22. jul
Geannuleerd
U23370
AGP -> LPL
22. jul
Geland
U23676
JTR -> MXP

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.