easyJet U22168 (EZY2168)

16. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (44 min te laat).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: G3
->
55m
487km / 300mi
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: 26
  16 apr 23:03 CEST
16 Apr 21:55
21:03 UTC
1 u 8 min te laat
16 Apr 22:59 BST
16 Apr 22:15
21:59 UTC
44 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
406012
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2009
14 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Zo, Ma, Di, Do, Vr
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
543km  337mi
+11%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
71 Vluchten
STIPTHEID
16 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
163 zitplaatsen/Vlucht
49,571 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
68kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
28. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
27. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
25. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
24. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
22. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
29. mei
Live
U28038
TFS -> LGW
29. mei
Live
U28220
HER -> LGW
29. mei
Geland
U22348
AGP -> LTN
29. mei
Live
U22256
HRG -> MAN
28. mei
Geland
U2512
BFS -> LPL

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.