easyJet U22168 (EZY2168)

15. apr 2024
Geannuleerd
Deze vlucht werd geannuleerd. Het was gepland om op te stijgen 1 maanden geleden
->
1h 20m
487km / 300mi
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: 1
  15 apr 21:35 CEST
19:35 UTC
15 apr 21:55 BST
20:55 UTC
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Zo, Ma, Di, Do, Vr
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
543km  337mi
+11%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
71 Vluchten
STIPTHEID
16 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
163 zitplaatsen/Vlucht
49,571 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
68kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
28. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
27. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
25. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
24. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
22. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
29. mei
Live
U28038
TFS -> LGW
29. mei
Live
U28220
HER -> LGW
29. mei
Geland
U22348
AGP -> LTN
29. mei
Live
U22256
HRG -> MAN
28. mei
Geland
U2512
BFS -> LPL

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.