easyJet U22168 (EZY2168)

10. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (11 min eerder).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: H1
->
55m
487km / 300mi
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: 27
  10 apr 22:17 CEST
10 Apr 22:05
20:17 UTC
12 min te laat
10 Apr 22:13 BST
10 Apr 22:25
21:13 UTC
11 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
407796
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2019
4 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Zo, Ma, Di, Do, Vr
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
546km  339mi
+12%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
71 Vluchten
STIPTHEID
16 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
162 zitplaatsen/Vlucht
49,653 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
68kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
24. mei
Vertraagd
U22168
AMS -> MAN
22. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
21. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
20. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
18. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. mei
Geland
U22348
AGP -> LTN
23. mei
Geland
U22318
ALC -> LTN
23. mei
Geland
U23426
FAO -> LPL
23. mei
Geland
U28766
MLA -> LGW
23. mei
Geland
U28136
IBZ -> LGW

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.