easyJet U22168 (EZY2168)

06. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (40 min te laat).
AMS
Amsterdam
TERMINAL: 3
POORT: H1
->
57m
487km / 300mi
MAN
Manchester
TERMINAL: 1
POORT: 6
  06 apr 16:13 CEST
06 Apr 15:10
14:13 UTC
1 u 3 min te laat
06 Apr 16:10 BST
06 Apr 15:30
15:10 UTC
40 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
405F11
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
feb 2009
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Zo, Ma, Di, Do, Vr
DIRECTE AFSTAND
487km  302mi
WERKELIJKE AFSTAND
546km  339mi
+12%
VLUCHT TIJD
1 hours 19 min
VLUCHTEN / WEEK
71 Vluchten
STIPTHEID
16 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
162 zitplaatsen/Vlucht
49,515 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
68kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
22. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
21. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
20. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
18. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN
17. mei
Geland
U22168
AMS -> MAN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. mei
Geland
U22316
ALC -> LTN
23. mei
Geland
U28560
AYT -> LGW
23. mei
Geland
U28264
HER -> LGW
23. mei
Geland
U23484
CFU -> LPL
23. mei
Geland
U28254
JTR -> LGW

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.