easyJet U22316 (EZY2316)

18. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (21 min te laat).
ALC
Alicante
POORT: 110
->
2h
1,603km / 989mi
(Direct: 1,513km, +5%)
LTN
London
POORT: B23
  18 jun 01:31 CEST
18 Jun 00:40
17. jun 23:31 UTC
51 min te laat
18 Jun 02:31 BST
18 Jun 02:10
01:31 UTC
21 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
U2 / EZY
LAND
United Kingdom
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
407687
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
okt 2018
5 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
3x per week
Zo, Di, Vr
DIRECTE AFSTAND
1,513km  940mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,723km  1,070mi
+13%
VLUCHT TIJD
2 hours 36 min
VLUCHTEN / WEEK
23 Vluchten
STIPTHEID
10 Vluchten/week vertraagd
55% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
186 zitplaatsen/Vlucht
18,671 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
326kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
18. jul
Geland
U22316
ALC -> LTN
16. jul
Geland
U22316
ALC -> LTN
13. jul
Geland
U22316
ALC -> LTN
11. jul
Geland
U22316
ALC -> LTN
09. jul
Geland
U22316
ALC -> LTN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
20. jul
Geland
U28106
IBZ -> LGW
20. jul
Geland
U22318
ALC -> LTN
20. jul
Geland
U22334
PMI -> LTN
20. jul
Geland
U23788
IBZ -> MXP
20. jul
Onbekend
U28070
AGP -> LGW

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.