Wizz Air W62152 (WZZ2152)

24. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 19 dagen geleden (14 min eerder).
->
1h 15m
685km / 423mi
  24 mei 08:30 CEST
06:30 UTC
op tijd
24 May 09:45 CEST
24 May 10:00
07:45 UTC
14 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
W6 / WZZ
LAND
Hungary
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
2x per week
Zo, Do
DIRECTE AFSTAND
685km  425mi
WERKELIJKE AFSTAND
741km  460mi
+8%
VLUCHT TIJD
1 hours 30 min
VLUCHTEN / WEEK
2 Vluchten
STIPTHEID
0 Vluchten/week vertraagd
100% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
232 zitplaatsen/Vlucht
1,858 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
85kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
10. jun
Geland
W62152
TRF -> SZZ
07. jun
Geland
W62152
TRF -> SZZ
03. jun
Geland
W62152
TRF -> SZZ
31. mei
Geland
W62152
TRF -> SZZ
27. mei
Geland
W62152
TRF -> SZZ

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
13. jun
Live
W62260
SSH -> BUD
12. jun
Live
W61540
KEF -> WAW
12. jun
Geland
W64124
BGY -> BEG
12. jun
Geland
W64766
MLA -> SKP
12. jun
Live
W64724
CGN -> SKP

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.