Wizz Air W64730 (WZZ4730)

23. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 26 dagen geleden (10 min eerder).
->
1h 59m
1,419km / 876mi
  23 mei 23:25 CEST
23 May 23:15
21:25 UTC
10 min te laat
24 May 01:24 CEST
24 May 01:35
23. mei 23:24 UTC
10 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
W6 / WZZ
LAND
Hungary
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4D2429
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jan 2018
6 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
3x per week
Ma, Wo, Vr
DIRECTE AFSTAND
1,419km  881mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,447km  899mi
+1%
VLUCHT TIJD
2 hours 20 min
VLUCHTEN / WEEK
3 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
66% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
180 zitplaatsen/Vlucht
2,167 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
374kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
18. jun
Geland
W64730
HHN -> SKP
15. jun
Geland
W64730
HHN -> SKP
11. jun
Geland
W64730
HHN -> SKP
08. jun
Geland
W64730
HHN -> SKP
06. jun
Geland
W64730
HHN -> SKP

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
19. jun
Geland
W62500
GYD -> BUD
18. jun
Geland
W61540
KEF -> WAW
18. jun
Geland
W64742
MXP -> SKP
18. jun
Geland
W64022
MLA -> BEG
18. jun
Geland
W64730
HHN -> SKP

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.