Widerøe WF481 (WIF481)

13. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (3 min eerder).
TRD
Trondheim
POORT: A29
->
1h 5m
523km / 322mi
(Direct: 476km, +8%)
TRF
Oslo
POORT: 29
  13 jun 08:11 CEST
06:11 UTC
1 min te laat
13 Jun 09:16 CEST
13 Jun 09:20
07:16 UTC
3 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
WF / WIF
LAND
Norway
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
478ECD
ZITPLAATS CONFIGURATIE
78 zitplaatsen
78 Tweede klasse
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
5x per week
Zo, Ma, Di, Wo, Do
DIRECTE AFSTAND
476km  295mi
WERKELIJKE AFSTAND
519km  322mi
+9%
VLUCHT TIJD
1 hours 10 min
VLUCHTEN / WEEK
7 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
89% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
77 zitplaatsen/Vlucht
2,158 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
164kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
21. jun
Geland
WF481
TRD -> TRF
20. jun
Geland
WF481
TRD -> TRF
19. jun
Geland
WF481
TRD -> TRF
18. jun
Geland
WF481
TRD -> TRF
17. jun
Geland
WF481
TRD -> TRF

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
19. jul
Geland
WF998
LKL -> KKN
19. jul
Geland
WF938
MEH -> VDS
19. jul
Geland
WF549
BGO -> SVG
19. jul
Onbekend
WF948
VDS -> KKN
19. jul
Geland
WF998
TOS -> LKL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.