Widerøe WF436 (WIF436)

13. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (11 min eerder).
->
32m
276km / 170mi
(Direct: 266km, +3%)
  13 jun 09:50 CEST
13 Jun 09:45
07:50 UTC
5 min te laat
13 Jun 10:23 CEST
13 Jun 10:35
08:23 UTC
11 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
WF / WIF
LAND
Norway
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
478ECD
ZITPLAATS CONFIGURATIE
78 zitplaatsen
78 Tweede klasse
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
6x per week
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Za
DIRECTE AFSTAND
266km  165mi
WERKELIJKE AFSTAND
284km  176mi
+6%
VLUCHT TIJD
0 hours 50 min
VLUCHTEN / WEEK
6 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
77 zitplaatsen/Vlucht
2,092 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
116kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. jun
Geland
WF436
TRF -> SVG
21. jun
Geland
WF436
TRF -> SVG
20. jun
Geland
WF436
TRF -> SVG
19. jun
Geannuleerd
WF436
TRF -> SVG
18. jun
Geland
WF436
TRF -> SVG

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door Widerøe als vluchtnummer WF436. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
19. jul
Geland
WF998
LKL -> KKN
19. jul
Geland
WF938
MEH -> VDS
19. jul
Geland
WF549
BGO -> SVG
19. jul
Onbekend
WF948
VDS -> KKN
19. jul
Geland
WF998
TOS -> LKL

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.