United Airlines UA154 (UAL154)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 25 dagen geleden (12 min eerder).
->

431km / 266mi
  25 jun 12:07 UTC+12
25 Jun 11:10
00:07 UTC
57 min te laat
25 jun 11:52 UTC+12
25 Jun 12:05
24. jun 23:52 UTC
12 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
UA / UAL
LAND
United States
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
A9D5DF
ZITPLAATS CONFIGURATIE
166 zitplaatsen
16 Business 48 Eco+ 102 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
sep 2001
22 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
2x per week
Zo, Do
DIRECTE AFSTAND
431km  267mi
WERKELIJKE AFSTAND
432km  268mi
+0%
VLUCHT TIJD
0 hours 55 min
VLUCHTEN / WEEK
3 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
64% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
166 zitplaatsen/Vlucht
2,324 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
124kg
Business
262kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
20. jul
Geland
UA154
KWA -> KSA
20. jul
Op Tijd
UA154
TKK -> GUM
20. jul
Geland
UA154
KSA -> PNI
20. jul
Geland
UA154
MAJ -> KWA
19. jul
Geland
UA154
HNL -> MAJ

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
20. jul
Geland
UA76
SPN -> GUM
20. jul
Geannuleerd
UA842
SYD -> LAX
20. jul
Geland
UA154
MAJ -> KWA
20. jul
Live
UA526
AMM -> IAD
20. jul
Geland
UA174
GUM -> SPN

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.