Turkish Airlines TK6376 (THY6376)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (6 min eerder).
->
2h 44m
2,143km / 1,322mi
  17 apr 07:41 CEST
17 Apr 07:30
05:41 UTC
11 min te laat
17 Apr 11:25 UTC+03
17 Apr 11:32
08:25 UTC
6 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
TK / THY
LAND
Turkey
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4BCCED
ZITPLAATS CONFIGURATIE
7 zitplaatsen
7 Eco+
EERSTE VLUCHT
jul 1991
32 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Di
DIRECTE AFSTAND
2,143km  1,331mi
WERKELIJKE AFSTAND
2,223km  1,381mi
+3%
VLUCHT TIJD
3 hours 24 min
VLUCHTEN / WEEK
31 Vluchten
STIPTHEID
4 Vluchten/week vertraagd
88% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
184 zitplaatsen/Vlucht
24,769 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
448kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
22. mei
Geland
TK6376
BRU -> IST
21. mei
Onbekend
TK6376
DWC -> IST
21. mei
Onbekend
TK6376
KWI -> DWC
21. mei
Geland
TK6376
IST -> KWI
15. mei
Geland
TK6376
BRU -> IST

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. mei
Live
TK349
FRU -> IST
23. mei
Geland
TK7679
KWI -> SAW
23. mei
Geland
TK917
DMM -> SAW
23. mei
Geland
TK873
IKA -> IST
23. mei
Geland
TK2475
ADA -> IST

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.