TUI Airlines Belgium TB3511 (JAF3511)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 26 dagen geleden (op tijd).
->
3h
1,621km / 1,000mi
  25 jun 21:50 CEST
25 Jun 20:30
19:50 UTC
1 u 20 min te laat
25 jun 23:30 CEST
21:30 UTC
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
TB / JAF
LAND
Belgium
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
44A82C
ZITPLAATS CONFIGURATIE
149 zitplaatsen
149 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mrt 2004
20 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
2x per week
Ma, Vr
DIRECTE AFSTAND
1,621km  1,007mi
VLUCHT TIJD
3 hours 0 min
VLUCHTEN / WEEK
2 Vluchten
STIPTHEID
0 Vluchten/week vertraagd
75% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
165 zitplaatsen/Vlucht
1,322 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
517kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
20. jul
Geland
TB3511
SUF -> BRU
20. jul
Geland
TB3511
BRU -> BDS
16. jul
Geland
TB3511
SUF -> BRU
16. jul
Geland
TB3511
BDS -> SUF
16. jul
Geland
TB3511
BRU -> BDS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
22. jul
Geland
TB2662
TNG -> BRU
21. jul
Geland
TB352
CUN -> BRU
21. jul
Geland
TB2637
ANR -> OUD
21. jul
Geland
TB3051
HRG -> BRU
21. jul
Geland
TB2627
RTM -> NDR

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.