TUI Airlines Belgium TB2045 (JAF2045)

23. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 26 dagen geleden (27 min eerder).
->
5h 46m
4,516km / 2,787mi
  23 jun 12:20 UTC-01
23 Jun 12:05
13:20 UTC
15 min te laat
23 jun 21:07 CEST
23 Jun 21:35
19:07 UTC
27 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
TB / JAF
LAND
Belgium
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
44D1A1
ZITPLAATS CONFIGURATIE
235 zitplaatsen
12 Eerste klasse 34 Business 189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mrt 2018
6 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Za
DIRECTE AFSTAND
4,516km  2,806mi
WERKELIJKE AFSTAND
4,589km  2,852mi
+1%
VLUCHT TIJD
6 hours 30 min
VLUCHTEN / WEEK
4 Vluchten
STIPTHEID
0 Vluchten/week vertraagd
93% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
195 zitplaatsen/Vlucht
2,933 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
588kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
14. jul
Geland
TB2045
SID -> BRU
14. jul
Geland
TB2045
DSS -> SID
14. jul
Geland
TB2045
BRU -> DSS
07. jul
Geland
TB2045
DSS -> SID
07. jul
Geland
TB2045
BRU -> DSS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
19. jul
Live
TB352
CUN -> BRU
19. jul
Geland
TB2662
TNG -> BRU
19. jul
Geland
TB3408
ALG -> BRU
19. jul
Geland
TB2627
RTM -> NDR
19. jul
Geland
TB2942
PRN -> BRU

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.