TUI Airlines Belgium TB2711 (JAF2711)

25. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 22 dagen geleden (23 min eerder).
->
2h 23m
1,717km / 1,059mi
  25 jun 10:43 CET
25 Jun 10:25
09:43 UTC
18 min te laat
25 Jun 14:06 CEST
25 Jun 14:30
12:06 UTC
23 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
TB / JAF
LAND
Belgium
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
511159
ZITPLAATS CONFIGURATIE
180 zitplaatsen
180 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
sep 2008
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Zo, Za
DIRECTE AFSTAND
1,717km  1,067mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,808km  1,123mi
+5%
VLUCHT TIJD
3 hours 5 min
VLUCHTEN / WEEK
5 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
85% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
183 zitplaatsen/Vlucht
3,855 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
534kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
15. jul
Geland
TB2711
DJE -> NBE
15. jul
Geland
TB2711
NBE -> BRU
15. jul
Geland
TB2711
BRU -> DJE
08. jul
Geland
TB2711
DJE -> NBE
08. jul
Geland
TB2711
BRU -> DJE

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
16. jul
Geland
TB2601
ANR -> NDR
16. jul
Geland
TB162
PUJ -> BRU
16. jul
Geland
TB2657
TNG -> BRU
16. jul
Geland
TB3511
SUF -> BRU
16. jul
Geland
TB7062
RTM -> RAK

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.