TUI Airlines Belgium TB2711 (JAF2711)

26. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 21 dagen geleden (29 min te laat).
->
25m
254km / 156mi
(Direct: 246km, +3%)
  26 jun 10:03 CET
26 Jun 08:50
09:03 UTC
1 u 13 min te laat
26 Jun 10:29 CET
26 Jun 10:00
09:29 UTC
29 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
TB / JAF
LAND
Belgium
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
44D1C3
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
apr 2009
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Zo, Za
DIRECTE AFSTAND
246km  152mi
WERKELIJKE AFSTAND
252km  156mi
+2%
VLUCHT TIJD
1 hours 0 min
VLUCHTEN / WEEK
8 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
88% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
187 zitplaatsen/Vlucht
6,361 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
99kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
15. jul
Geland
TB2711
DJE -> NBE
15. jul
Geland
TB2711
NBE -> BRU
15. jul
Geland
TB2711
BRU -> DJE
08. jul
Geland
TB2711
DJE -> NBE
08. jul
Geland
TB2711
BRU -> DJE

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
16. jul
Geland
TB2601
ANR -> NDR
16. jul
Geland
TB162
PUJ -> BRU
16. jul
Geland
TB2657
TNG -> BRU
16. jul
Geland
TB3511
SUF -> BRU
16. jul
Geland
TB7062
RTM -> RAK

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.