TUI Airlines Belgium TB2711 (JAF2711)

26. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 22 dagen geleden (51 min te laat).
->
2h 33m
1,962km / 1,211mi
  26 jun 07:43 CEST
26 Jun 06:05
05:43 UTC
1 u 38 min te laat
26 jun 09:16 CET
26 Jun 08:25
08:16 UTC
51 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
TB / JAF
LAND
Belgium
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
44D1C3
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
apr 2009
15 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Zo, Za
DIRECTE AFSTAND
1,962km  1,219mi
WERKELIJKE AFSTAND
2,035km  1,264mi
+3%
VLUCHT TIJD
3 hours 11 min
VLUCHTEN / WEEK
9 Vluchten
STIPTHEID
3 Vluchten/week vertraagd
65% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
181 zitplaatsen/Vlucht
6,889 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
508kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
15. jul
Geland
TB2711
DJE -> NBE
15. jul
Geland
TB2711
NBE -> BRU
15. jul
Geland
TB2711
BRU -> DJE
08. jul
Geland
TB2711
DJE -> NBE
08. jul
Geland
TB2711
BRU -> DJE

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
17. jul
Geland
TB2634
OUD -> BRU
17. jul
Geland
TB2594
TTU -> BRU
17. jul
Geland
TB637
ANR -> OUD
17. jul
Geland
TB2637
ANR -> OUD
17. jul
Geland
TB352
CUN -> BRU

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.