TAP - Air Portugal TP1034 (TAP1034)

27. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 28 dagen geleden (37 min te laat).
LIS
Lisbon
TERMINAL: 1
->
1h 25m
995km / 614mi
BCN
Barcelona
TERMINAL: 1
POORT: 1
  27 mei 15:06 WEST
27 May 14:05
14:06 UTC
1 u 1 min te laat
27 May 17:32 CEST
27 May 16:55
15:32 UTC
37 min te laat
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
TP / TAP
LAND
Portugal
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4951D6
ZITPLAATS CONFIGURATIE
186 zitplaatsen
186 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
nov 2009
14 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
995km  618mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,079km  670mi
+8%
VLUCHT TIJD
1 hours 53 min
VLUCHTEN / WEEK
81 Vluchten
STIPTHEID
29 Vluchten/week vertraagd
63% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
171 zitplaatsen/Vlucht
59,701 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
387kg
Business
229kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
25. jun
Op Tijd
TP1034
LIS -> BCN
24. jun
Geland
TP1034
LIS -> BCN
23. jun
Geland
TP1034
LIS -> BCN
22. jun
Geland
TP1034
LIS -> BCN
21. jun
Geland
TP1034
LIS -> BCN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

CODESHARES

Deze vlucht wordt uitgevoerd door TAP - Air Portugal als vluchtnummer TP1034. Tickets worden ook verkocht als:

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
24. jun
Geland
TP88
GRU -> LIS
24. jun
Geland
TP78
GIG -> OPO
24. jun
Geland
TP244
ORD -> LIS
24. jun
Geland
TP1462
LIS -> AGA
24. jun
Geland
TP87
LIS -> GRU

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.