TAP - Air Portugal TP1463 (TAP1463)

15. jun 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 29 dagen geleden (8 min eerder).
->
1h 28m
940km / 580mi
LIS
Lisbon
TERMINAL: 1
POORT: T1
  15 jun 04:33 UTC+01
15 Jun 04:25
03:33 UTC
8 min te laat
15 Jun 06:01 WEST
15 Jun 06:10
05:01 UTC
8 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
TP / TAP
LAND
Portugal
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
495217
ZITPLAATS CONFIGURATIE
106 zitplaatsen
106 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2012
12 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
2x per week
Ma, Vr
DIRECTE AFSTAND
940km  584mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,029km  639mi
+9%
VLUCHT TIJD
1 hours 47 min
VLUCHTEN / WEEK
5 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
77% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
158 zitplaatsen/Vlucht
3,478 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
422kg
Business
448kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
13. jul
Geland
TP1463
AGA -> LIS
09. jul
Geland
TP1463
AGA -> LIS
06. jul
Geland
TP1463
AGA -> LIS
02. jul
Geland
TP1463
AGA -> LIS
29. jun
Geland
TP1463
AGA -> LIS

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
13. jul
Geland
TP94
GRU -> OPO
13. jul
Geland
TP88
GRU -> LIS
13. jul
Geland
TP244
ORD -> LIS
13. jul
Geland
TP1938
LIS -> OPO
13. jul
Geland
TP15
LIS -> REC

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.