Ryanair FR4048 (RYR4048)

18. mei 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 2 maanden geleden (17 min eerder).
->
1h 6m
759km / 468mi
(Direct: 713km, +6%)
ARN
Stockholm
TERMINAL: 5
POORT: C39
  18 mei 00:42 EEST
18 May 00:35
17. mei 21:42 UTC
7 min te laat
18 May 00:48 CEST
18 May 01:05
17. mei 22:48 UTC
17 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4D226B
ZITPLAATS CONFIGURATIE
189 zitplaatsen
189 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
feb 2016
8 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
3x per week
Wo, Do, Za
DIRECTE AFSTAND
713km  443mi
WERKELIJKE AFSTAND
761km  472mi
+6%
VLUCHT TIJD
1 hours 26 min
VLUCHTEN / WEEK
10 Vluchten
STIPTHEID
1 Vluchten/week vertraagd
87% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
149 zitplaatsen/Vlucht
6,126 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
89kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
14. jul
Geland
FR4048
VNO -> ARN
13. jul
Geland
FR4048
VNO -> ARN
11. jul
Geland
FR4048
VNO -> ARN
07. jul
Geland
FR4048
VNO -> ARN
06. jul
Geland
FR4048
VNO -> ARN

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
17. jul
Geland
FR4242
VIT -> AGP
17. jul
Geland
FR6361
PMI -> BCN
17. jul
Geland
FR8140
IBZ -> BCN
17. jul
Geannuleerd
FR9317
HEL -> WMI
17. jul
Geland
FR2643
RIX -> STN

© 2017 - 2024 Flightera. All rights reserved.