Ryanair FR8634 (RYR8634)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (3 min eerder).
->
2h 31m
1,862km / 1,149mi
AGP
Malaga
POORT: PAX
  17 apr 09:40 CEST
17 Apr 09:15
07:40 UTC
25 min te laat
17 Apr 12:11 CEST
17 Apr 12:15
10:11 UTC
3 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4CAC56
ZITPLAATS CONFIGURATIE
197 zitplaatsen
197 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
jun 2021
2 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
onregelmatig/nieuw
Di
DIRECTE AFSTAND
1,862km  1,157mi
WERKELIJKE AFSTAND
1,930km  1,199mi
+3%
VLUCHT TIJD
2 hours 53 min
VLUCHTEN / WEEK
6 Vluchten
STIPTHEID
2 Vluchten/week vertraagd
70% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
191 zitplaatsen/Vlucht
5,165 zitplaatsen/week

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
24. apr
Geland
FR8634
NRN -> AGP
17. apr
Geland
FR8634
NRN -> AGP
10. apr
Geland
FR8634
NRN -> AGP
03. apr
Geland
FR8634
NRN -> AGP

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
19. mei
Geland
FR7210
IBZ -> VLC
18. mei
Geland
FR343
DUB -> LTN
18. mei
Geland
FR449
LPL -> DUB
18. mei
Geland
FR5564
GLA -> DUB
18. mei
Geland
FR669
BHX -> DUB

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.