Ryanair FR7372 (RYR7372)

17. apr 2024
Geland
De vlucht is geland. Het is aangekomen 1 maanden geleden (10 min eerder).
VLC
Valencia
TERMINAL: 1
POORT: 7
->
42m
276km / 170mi
PMI
Palma de Mallorca
TERMINAL: 1
POORT: A10
  17 apr 12:41 CEST
17 Apr 12:35
10:41 UTC
6 min te laat
17 Apr 13:24 CEST
17 Apr 13:35
11:24 UTC
10 min eerder
LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ
IATA / ICAO
FR / RYR
LAND
Ireland
VLIEGTUIG
ICAO-IDENTIFICATIECODE
4CAD64
ZITPLAATS CONFIGURATIE
197 zitplaatsen
197 Tweede klasse
EERSTE VLUCHT
mei 2022
2 jaren geleden
ALGEMENE ROUTE-INFO
FREQUENTIE:
dagelijks
Zo, Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za
DIRECTE AFSTAND
276km  171mi
WERKELIJKE AFSTAND
344km  213mi
+24%
VLUCHT TIJD
0 hours 57 min
VLUCHTEN / WEEK
59 Vluchten
STIPTHEID
6 Vluchten/week vertraagd
89% Prestaties op tijd
Vertragingsstatistieken
ZITPLAATSEN / WEEK
169 zitplaatsen/Vlucht
42,855 zitplaatsen/week
CO2-UITSTOOT
Tweede klasse
53kg

RECENTE VLUCHTEN

DATUM VLUCHT NUMMER
23. mei
Vertraagd
FR7372
VLC -> PMI
22. mei
Geland
FR7372
VLC -> PMI
21. mei
Geland
FR7372
VLC -> PMI
20. mei
Geland
FR7372
VLC -> PMI
19. mei
Geland
FR7372
VLC -> PMI

SCHADEVERGOEDING

Vliegvertragingen gebeuren, maar dat betekent niet dat je ze moet accepteren. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding van maximaal €600/$700 als je vlucht de afgelopen drie jaar is vertraagd, geannuleerd of overboekt.

VLUCHT KALENDER

VLUCHTEN VAN DEZELFDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ

Datum Vlucht Nummer
23. mei
Geland
FR7573
IBZ -> ALC
23. mei
Geland
FR6363
PMI -> BCN
23. mei
Geland
FR5317
MAD -> SCQ
23. mei
Geland
FR4989
CFU -> BGY
22. mei
Geland
FR823
DUB -> EDI

© 2017 - 2023 Flightera. All rights reserved.